Sunday, September 15, 2024

Populaarne Kimonoklubi tuleb taas!


Kimonoklubi tuleb taas! Nüüd, kui vihmasabin ja hall ilm on septembri üle võtnud, tasub sukelduda Jaapani tekstiilide värvilisse maailma. Juba 17.septembril kohtume 
Tallinnas asuvas Mulligaleriis. 

Sel korral tulevad jutuks Jaapani poeetilised mikrohooajad, mis on kõik omal kombel kimonote mustrites ja maalingutes esindatud. Olgu selleks siis sügisesed lehed ja lilled või sootuks sügistorm. 

Lisaks erakordsetele naiste kimonotele esitlen sel korral ka meeste haorisid, mida Euroopas armastavad kanda ka naised, kuid mis sobivad ideaalselt meestele. Meeste haoride siidist vooder on enamati kunstiteos omaette ja seda lihtsalt peab oma silmaga nägema. Nii et sel korral on eriti oodatud ka mehed! 

Kirsina tordil tuleb esitlusele Jaapani kõige pidulikum rüü ehk Uchikake, mille valmimiseks kulub erinevatel käsitöömeistritel pea aasta ja mis on omaette vaatamisväärsus. Nii on kimonoklubi külalistel ideaalne võimalus heita pilk pea neli kilo kaaluvale tseremoniaalsele kimonole ja seda ka soovi korral selga proovida. 

Lisaks võtan oma kollektsioonist kaasa valiku siidist kimonoid ja haorisid, mida on võimalik sel õhtul nii proovida kui ka osta. Samuti annan nõu, kuidas panna kokku oma kimonotest ja haoridest koosnev garderoob. Kõigile külalistele saabumisel pokaalike šampanjat, mis on sel korral inspireeritud saabuvast sügisest. Avatud on šampanjabaar ning šampanja on pakkumisel nii pokaali kui pudeliga. 

Üritusel osalemiseks palume kindlasti eelnevalt registreeruda e-kirja teel aadressil: info@mulligalerii.ee või telefonil 5019845 Osaluspanus 20.- eurot palume kanda peale registreeringu kinntisut MTÜ Mulligalerii arvele: EE021010220294190224 



FOTOD: Meisi Volt

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig