Sunday, August 11, 2024

Stellarium Beauty Box "Oh, August!" on kohal!

August on juba täies hoos ja minul on juba see tunne, et ei tahaks suvest veel kuidagi lahti lasta aga ometi ta hakkab käest libisema. Soovid muutuvad - heledamas huulepulgas on ploomilillat ja parfüümi tekib grammike tummisust. Isegi kehakreemist otsime soojust, mis kallistaks ja näokreem võiks anda sära. 

Stellarium Beauty Box "Oh, August!" on kohal. See on imekaunis viis kinkida endale üllatusi tulvil karbikese, kus iga detail on hoolikalt mõeldud läbi. Nagu tavaks sätime Stellarium Boxi kokku pidades silmas sinu personaalset ankeeti ja nii leiad meie karbikeses tooted, mida just sinu hing ihaldab.

Millised brändid sind seekordses Beauty Boxis ootavad? Meil leidub nii nahahooldustooteid kui ka dekoratiivkosmeetikat. Boxis on ootavad sind järgmised firmad: Perris, Oscar de la Renta, Lancaster, Carolina Herrera, Salvatore Ferragamo, Payot, Coach, Montblanc, Essie, Beekman, Elizabeth Arden ja mõistagi jätame mõned brändid hoopis saladuseks, sest kes meist üllatusi ei armastaks? Meil on ka palju üksikuid brände, mida paneme sinu Beauty Boxi arvestades Sinu personaalset ankeeti, seega üllatustest puudu ei tule!  

Nagu eelpool mainitud, sisaldab iga Stellarium Beauty Box muu hulgas täissuuruses parfüümi - spetsiaalse lõhna valime sulle välja Sinu ankeeti silmas pidades. Stellarium Beauty Box maksav 100€ ja sisaldab ka saatmiskulu. August on viimane kuu, kui Stellarium Box maksav 100€, sest septembris karbikese hind tõuseb.

Soovid endale Stellarium Boxi? Kirjuta info@stellarium.ee ja Sinuga võetakse ühendust. 

SHARE:
Blogger Template Created by pipdig