Thursday, July 4, 2024

Kohtume juba laupäeval Pärnus MOEKAL!


Kui mind möödunud suvel Pärnusse toredale moepoele MOEKAS kutsuti, siis vaimustusin sealsetest inimestest sedavõrd, et lubasin endale - lähen järgmisel aastal kindlasti uuesti! Kes ei tea, mis asi on MOEKAS, siis Pärnus asub imeline Eesti disainimeka nimega Eesti Moe Pood Siluett, kus on müügil palju kodumaiste disainerite taieseid. Ja nemad korraldavad suviti oma poe juures imetoredaid üritusi, kus saab kokku tore seltskond, kes paneb oma disanerasjad tänaval müüki.

6.juunil olen ka mina alates kell 11.00 kohal ja mul on kaasas palju erinevaid brände ning imelist Jaapani tekstiili - siidist haorisid ja kimonoid, kes kõik otsivad uut omanikku. Brändidest rääkides ei saa üle ega ümber GUCCI suvistest kõrgetest sandaalidest, mis ma oma tütrele ostsin ja mille peale mu tütar kostis: "Emme, aga mul pole ju nii suur jalg!" Ehk kes otsib GUCCI täistallaga sandaale nr.41 - siis ole esimesena kohal. 

Lisaks panen müüki kaks heledat jakki, mida ma aastast aastasse kapist kappi tõstan, aga ei kanna - valge Armani jakk ja beežikas Valentino pintsak. Paiskan müüki kleite (pildil Galliano vintage siidist taies), mida olen armastusega ostnud aga mis on jäänud samuti seisma. Lisaks võtan ühes pisut Jaapani käsitöömeistrite taieseid ehk siidist kimonoid ja haorisid. 

Täna ja homme pakin oma imeilusad riided kohvrisse, silitan neid ja luban neile, et nad leiavad uued ning toredad omanikud. Seega - Pärnu, siit ma tulen! Ja tõele au andes - mida ikka laupäeval kella 11-15 vahel teha, kui mitte külastada disaini järelturgu MOEKAS. Loodame, et ilm on vapustav ja kui isegi pisut sajab, siis tõelist kütti, kes tuleb aardeid jahtima, ei peaks see segama. 

Muide, pisut ehteid võtan ka kaasa, sest mul on lihtsalt kõike liiga palju. Eelmisel korral hakkas mul küll osadest asjadest kahju ja pakkisin nad kähku kohvrisse. Aga ega ma nii suur kadekops ka pole - kui miski on ikkagi kandmist ei leia, on ju tore, kui keegi saab sellega suvel käia. Seega, kui minu stange juurde jõuad, siis küsi ka: "Kas peitsid midagi kohvrisse ära?" Ma olen juba kord selline, et ei raatsi lõpuks kõiki asju, mis ühes võtan, ära müüa.

Üks on aga kindel - tule kindlasti kohale, sest kauplejaid on teisigi ja juba ainuüksi oma lugejatega kohtumine on minu silmis suur rõõm. Üritust viib läbi üks ja ainus Meisi Volt, kes on Stellariumi lugejatele tuttav nende lõputute pildiseeriate kaudu, mida ta aastate jooksul on minust teinud. Ka see avakaader on loodud läbi Meisi silma.

FOTO: Meisi Volt
SHARE:

Wednesday, July 3, 2024

Stellarium Beauty Box "Bridgerton" on kohal


Juulikuu Stellarium Beauty Box kannab nime "Bridgerton" ja peaks rõõmustama kõiki selle sarja fänne. Kuid lisaks kahele "Bridgerton`i" teemalisele tootele on meie ilukarbikeses ka kõike muud ilusat. Üks on kindel - Stellarium Boxi avades paistab iga ilmaga päike.

Stellarium Beauty Box on imeline viis iseennast meeles pidada, sest meie üllatusi tulvil karbikeses on iga detail hoolikalt läbi mõeldud. Nagu tavaks sätime Stellarium Beauty Boxi kokku ikka nii, et peame silmas sinu personaalset ankeeti ja nii leiad meie karbikeses tooted, mida just sinu hing ihaldab.

Millised brändid sind märtsis Beauty Boxis ootavad? Meil leidub nii nahahooldustooteid kui ka dekoratiivkosmeetikat. Boxis on ootavad sind järgmised firmad: Perris, Lancome, Beekman, Lancaster, Carolina Herrera, Salvatore Ferragamo, Elizabeth Arden ja mõistagi jätame mõned brändid hoopis saladuseks, sest kes meist üllatusi ei armastaks? 

Nagu eelpool mainitud, sisaldab iga Stellarium Beauty Box muu hulgas täissuuruses parfüümi - spetsiaalse lõhna valime sulle välja Sinu ankeeti silmas pidades. Stellarium Beauty Box maksab 100€ ja sisaldab ka saatmiskulu.

Soovid endale Stellarium Boxi? Kirjuta info@stellarium.ee ja Sinuga võetakse ühendust.
SHARE:
Blogger Template Created by pipdig