Saturday, June 1, 2024

Juuni Stellarium Beauty Box "Solstice" on kohal


Juunikuu Stellarium Beauty Box, mis rõõmustab Sind erinevate üllatustega, on kohal. Saabuva suvega kipuvad ka soovid muutuma - äkitselt otsid helgemat parfüümi, heledamat huulepulka ja meeleolugi on mõnusalt sulnis. Päikesepaistelised ilmad on lõpuks ometi toonud uue hingamise. 

Stellarium Beauty Box on imeline viis ennast premeerida, sest meie üllatusi tulvil karbikeses on iga detail hoolikalt läbi mõeldud. Nagu tavaks sätime Stellarium Beauty Boxi kokku ikka nii, et peame silmas sinu personaalset ankeeti ja nii leiad meie karbikeses tooted, mida just sinu hing ihaldab.

Millised brändid sind märtsis Beauty Boxis ootavad? Meil leidub nii nahahooldustooteid kui ka dekoratiivkosmeetikat. Boxis on ootavad sind järgmised firmad: Oscar de la Renta, Lancaster, Kate Spade, Carolina Herrera, Salvatore Ferragamo, Payot, Coach, Montblanc, OPI, Beekman, Elizabeth Arden ja mõistagi jätame mõned brändid hoopis saladuseks, sest kes meist üllatusi ei armastaks? Siiski anname erilise elevusega teada, et seekordses karbikese on ka meie kodumaise parfüümibrändi T-Perfume uusima lõhna "The Sweetness of Doing Nothing" väike sämpel - ideaalne viis end uuel nädalal turule tuleva lõhnaga kurssi viia. 

Nagu eelpool mainitud, sisaldab iga Stellarium Beauty Box muu hulgas täissuuruses parfüümi - spetsiaalse lõhna valime sulle välja Sinu ankeeti silmas pidades. Stellarium Beauty Box maksab 100€ ja sisaldab ka saatmiskulu.
Soovid endale Stellarium Boxi? Kirjuta info@stellarium.ee ja Sinuga võetakse ühendust.

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig