Friday, June 7, 2024

Girl Friday: The Sweetness of Doing Nothing



I've been asked several times how long it takes for me to put together an outfit for an event. The honest answer is that I tend to leave it to the last minute - I grab something along here, something from there and it's already time to hail a taxi.

A few months ago, when Estonian perfume master Tony Veiler told me the happy news that he was launching his sixth perfume, I decided that this celebration perhaps deserved some extra preparation. But two days before the event, I still hadn't thought about what I would wear. So I started going through my clothes and managed to do a little bit of shopping in my wardrobe.

There's a story with this dress - I bought it last summer, with several ideas in my head about places I could wear it to. But in the end I tried it on, stored it in a drawer and promptly forgot about it for a while, only to find it shortly before Tony's event. I guess it was just waiting for the right time, because the name of Tony's perfume suggests pastel shades to me and the dress seemed perfect for the occasion. So I quickly took her to my tailor, who trimmed it a little bit so it wouldn't be too big for me, and soon enough we could get the party started.

This silk Japanese haori has everything I love - there are light blue and light pink hydrangeas and it went perfectly with the dress. And finally, I took my trusty pink Wandler bag, which I've worn for years and never get tired of. It's the same with shoes - when I find favourites, I tend to wear the same ones over and over again. 

It was quite nice after a long while to have a dress, a haori, a crossbody and a pair of shoes that work together so perfectly that it's as if the outfit was assembled by a magician. And it's even better to have a night when you feel flawless. Perhaps that sentiment sums up how I feel about T-Perfume's new fragrance "The Sweetness of Doing Nothing". Happy Friday!

Outfit details: 

Dress: Goddiva London
Haori: handmade
Crossbody: Wandler
Shoes: J.Crew
Lipstick: Lisa Eldridge "Velvet Pompadour"
Perfume: T-Perfume Divissima"


Minult on mitu korda küsitud, kui kaua mul kulub aega, et ühe ürituse jaoks komplekt kokku panna. Aus vastus on see, et kipun jätma iseennast viimasele minutile - haaran midagi siit, midagi sealt, viimasel hetkel otsin ahastusega huulepulka ja juba on aeg taksosse istuda.


Kui paar kuud tagasi Eesti parfüümimeister Tony Veiler avaldas mulle lõhnava uudise, et ta lansseerib oma arvult juba kuuenda parfüümi, otsustasin, et see pidu väärib ehk suuremat ettevalmistust. Kuid kaks päeva enne üritust ei olnud ma ikka veel kostüümi peale mõelnud. Niisiis hakkasin oma riided läbi vaatama ja mul õnnestus teha šoping omaenda riidekapis. 


Selle kleidiga on oma lugu - ostsin ta möödunud suvel, peas mitu mõtet, millistel üritustel võiksin seda kanda. Kuid lõpuks pistsin ta

sahtlisse, unustasin ja leidsin alles nüüd. Küllap ta ootaski õiget aega, sest Tony parfüümi nimi viitab minu silmis just pastelsetele toonidele. Niisiis viisin kleidi kiirelt rätsepa juurde, kes võttis alt jupi lühemaks ja kleit oligi tip-top.  


Sellel siidist Jaapanis käsitööna valminud haoril on kõik, mida ma armastan - siin on helesinised ja heleroosad hortensiad, mis on juhuslikult minu lemmikuimad lilled just nendes värvides. Suvi polekski suvi, kui neid lilli aias poleks. Boonusena sobis haori kleidi peale valatult. 


Lõpuks võtsin oma ustava roosa Wandleri koti, mille mudel kannab juhuslikult samuti nime Hortensia ja mida olen juba aastaid kandnud ning millest ma iial ei tüdine. Sama lugu on kingadega - kui leian lemmikud, siis kipun aina ühtesid ja samu jalga panema. 


Kokkuvõttes päris tore, kui üle mitme aasta kleit, haori, käekott ja kingad oleks justkui salanõusse heitnud, et omavahel ideaalselt sobida. Krooniks kõrvarõngad. Ja veelgi toredam on ühel õhtul end täiuslikult tunda. Ehk võtab see minu emotsioon ka kokku T-Perfume uue parfüümi nime “The Sweetness of Doing Nothing”. Ilusat reedet!



FOTOD: Meisi Volt

SHARE:

Saturday, June 1, 2024

Juuni Stellarium Beauty Box "Solstice" on kohal


Juunikuu Stellarium Beauty Box, mis rõõmustab Sind erinevate üllatustega, on kohal. Saabuva suvega kipuvad ka soovid muutuma - äkitselt otsid helgemat parfüümi, heledamat huulepulka ja meeleolugi on mõnusalt sulnis. Päikesepaistelised ilmad on lõpuks ometi toonud uue hingamise. 

Stellarium Beauty Box on imeline viis ennast premeerida, sest meie üllatusi tulvil karbikeses on iga detail hoolikalt läbi mõeldud. Nagu tavaks sätime Stellarium Beauty Boxi kokku ikka nii, et peame silmas sinu personaalset ankeeti ja nii leiad meie karbikeses tooted, mida just sinu hing ihaldab.

Millised brändid sind märtsis Beauty Boxis ootavad? Meil leidub nii nahahooldustooteid kui ka dekoratiivkosmeetikat. Boxis on ootavad sind järgmised firmad: Oscar de la Renta, Lancaster, Kate Spade, Carolina Herrera, Salvatore Ferragamo, Payot, Coach, Montblanc, OPI, Beekman, Elizabeth Arden ja mõistagi jätame mõned brändid hoopis saladuseks, sest kes meist üllatusi ei armastaks? Siiski anname erilise elevusega teada, et seekordses karbikese on ka meie kodumaise parfüümibrändi T-Perfume uusima lõhna "The Sweetness of Doing Nothing" väike sämpel - ideaalne viis end uuel nädalal turule tuleva lõhnaga kurssi viia. 

Nagu eelpool mainitud, sisaldab iga Stellarium Beauty Box muu hulgas täissuuruses parfüümi - spetsiaalse lõhna valime sulle välja Sinu ankeeti silmas pidades. Stellarium Beauty Box maksab 100€ ja sisaldab ka saatmiskulu.
Soovid endale Stellarium Boxi? Kirjuta info@stellarium.ee ja Sinuga võetakse ühendust.

SHARE:
Blogger Template Created by pipdig