Wednesday, May 29, 2024

Peek Inside BEAUTY SPA UNIQUE Natural Glow Foundation


Kui testimisele tulevad jumestuskreemid, otsin alati midagi uut ja unikaalset. Miks on Beauty SPA jumestuskreem tõeliselt kaasaegne ja kuidas sarnaneb minu lemmikuima siidist kimono kumaga?

Alustagem nimest - juba ainuüksi jumestuskreemi nimi on lubav: UNIQUE Natural Glow Foundation (kiika tootevalikut SIIT) ehk unikaalne naturaalse säraga jumestuskreem. Lisaks on toode väga kaasaegne, sest sisaldab tõhusat nahahooldust. Suvele vastu minnes pole vähem oluline, et jumestuskreemil on 15SPF päikesekaitse ja kuigi kasutan 50SPF näokreemi, siis ega küll küllale liiga ei tee. Pealegi on sellel aastal minu nahk päikese osas eriti tundlik. 

Mida jumestuskreem lubab?

Seega meeldivad mulle järjest rohkem need jumestuskreemid, kus on ka nahahooldus sees - Beauty SPA jumestuskreemi pudelist leiab matcha tee ekstrakti koos C- ja E vitamiinidega, mis lisavad kreemile noorendava ja antioksüdatiivse toime. Samuti on jumestuskreemis õlid, mis tagavad, et nahapind jääb siledaks ja pehmeks. Lisaks on kasutatud pigmentained, mis on kaetud fütoskvaleeniga ja mille ülesandeks on samaaegselt nahka niisutada, elastsust parandada, kudesid toita ja tagada biomineetiline toime. Kõige enam köitis mind, et kreem tuleb sujuvalt kaasa miimikakortsudega ega valgu kortsukestesse. Need, kes otsivad endale lõhnavaba jumestuskreemi, võivad samuti rõõmustada, sest mingit aroomi ninna ei karga. 

Tants sinu näomiimikaga

Mul on Beauty SPA jumestuskreemist kaks tooni - kõige heledam ja kõige tumedam, seega segan toonid vastavalt hetkevajadusele kokku. Mis mind kõige enam köitis, on tõik, et nahk jääb tõepoolest väga sile. Sa võid kanda teda imevähe nahale ja ta katab kergelt. Samas võid kreemiga tugeva õhtumeigi põhja üles ehitada. Mina armastan alati tugevat korralikku meigipõhja ja selle Beauty SPA ka garanteerib. Tõepoolest - kreem ei vaju kortsukestesse, kus teda keegi näha ei soovi, vaid tuleb miimikaga kaasa. Pisut puudrit lisaks ja põhi jääb täiuslik. 

Ohoo! Sa oled kaheksa tundi maganud!

Ühel päeval, kui olin concealeri oma teise koju unustanud, avastasin, et Beauty SPA heledam jumestuskreem sobib ideaalselt ka silma alla. See on mõttekoht neile, kes soovivad, et toode oleks võimalikult multifunktsionaalne. 
Testisin seda jumestuskreemi ka oma sõbrannaga, kellel on kerged pigmendilaigud ja need kattis kreem kergelt ära, mistap soovitan kindlasti neile, keda pigmendilaigud kimbutavad. Kokkuvõttes olen Beauty SPA näol leidnud uue lemmiku, sest kõik, mida tootekirjeldus lubab, seda jumestuskreem ka teeb.  
Ja see kuma! See kerge kuma, mida on kreemis nii täpses koguses, et toode kingib nahale mõnusalt puhanud mulje. Umbes nii, et ohoo - sa oled kaheksa tundi jutti maganud! Või: oh, kas sa oled puhkuselt tulnud? Kõige enam meenutab selle jumestuskreemi kerge kuma mulle oma lemmikuimat kimonot, millel on erineva valguse käes imeline kuma ja seda näen ka oma nahalt. Seda polegi nii vähe, eks.

* koostöö


SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig