Wednesday, May 22, 2024

Päikesekaitsete Rolls Royce ehk lahendused igale murele


Paar kuud tagasi lugesin, kui tähtis on pärast ärkamist minna otse voodist paarikümneks minutiks õue, et keha saaks loomuliku valguse käes virguda. Nii ongi minu hommikud olnud järgmised: 3,2,1 voodist välja, hoolikas hambapesu, klass vett kätte ja jalutuskäik aias. Ja ongi käes aeg minna vastu suurtele ning väikestele seiklustele.


Nüüd, kui päike meid varakult tervitab, on minu hommikusele rituaalile lisandunud veel üks oluline tegevus - enne jalutuskäiku kreemitan näo ja kaela hoolikalt päikesekaitsega. Aastast aastasse olen ostnud ja testinud erinevaid päikesekaitsekreeme ning lõpuks jõudnud ikka ühe ja sama brändi juurde, milleks on Lancaster. 


Ükskõik, kui palju ma päikest ei armasta, kui mängu tuleb meie nahk, ei tasu unustada, et päike kuivatab, tekitab pigmendilaike, peeneid kortse ja vanemas eas, kui nahas on vähem elastsust, viib ta viimsegi. Usun, et enamus lugejaid eelistab igas eas oma nahka päikese eest kaitsa ja üks lihtne samm, mida me saame teha, on soetada endale päikesekaitse. 


Minu keha on minu tempel ja minu näonahk peab saama alati parimatest parimad tooted. Seega rändas päikesepaisteliste ilmade saabudes minu vannitoakapile kohemaid “Sun Perfect 50 SPF” näokreem, mis sisaldab murrangulisi koostisaineid, sealhulgas Lancasteri nähtava valguse kaitset ja vananemisvastast tehnoloogiat. Nende koostoime kaitseb nahka päikese eest, aitab vähendada nähtavaid vananemise märke, parandab päikesest põhjustatud kahjustusi ja muudab naha säravamaks. 


Lancaster – päikesekaitsete Rolls Royce


Kui mitmed päikesekaitsed, mida olen aastate jooksul testinud, on üsna pirtsakad, ei taha imenduda ja kipuvad sõrme all rulluma, siis Lancasteriga seda probleemi pole. Ja muidugi mäletan, kuidas osad päikesekaitsed tekitasid alati nahal SELLE TUNDE, et ma KANNAN päikesekaitset, kuid “Sun Perfect” on nahal justkui udusulg.  


“Sun Perfect” väärib oma nime, sest imendub perfektselt ning lisaks saavad Lancasteri päikesekaitsekreemid erinevate puuderkreemidega hästi sõbraks ja nii jääb jumestus jumalik. Vähem tähtis pole ka see, et kui ma end parasjagu ei meigi, siis jääb kreem näonahal kerge kumaga.


Kasuta Victoria Beckhami nippi!


Kuid me ei pea vaid oma nägu kaitsma, lisaks näonahale tuleb silmas pidada kaela, dekolteed, käsi ja mõistagi tervet keha. Kätest rääkides meenub mulle Victoria Beckham, kes ühes ilutoodetega seotud usutluses rääkis, et tal on oma käte jaoks alati kotis SPF50 kreem. Olin vahepeal selle jutu unustanud aga kui mu tuttav käis oma kätelt pigmendilaike eemaldamas, siis pistsin väikese tuubi kähku kotti. Seega hoidke pilk oma kätel, sest ka nemad väärivad väärikat hoolt.



Lahendus kõige laisemale


Kui jutuks tuleb kehale mõeldud päikesekaitse, siis Lancasteril on lahendus ka kõige laisemale - “Sun Beauty Nude Skin Sensation”, mugav sprei, mida saab kiiresti kehale pihustada. Tegemist on kergelt õlise, kuid samas õlivaba koostisega, mida võib kasutada ka märjal nahal. Tootel on looduslikku päritolu Tan Activator Complex, mis stimuleerib naha loomulikku päevitumisprotsessi, et päevitus tekiks poole vähema päikese käes veedetud aja jooksul. Boonusena on see toode kahtlemata hea kaaslane rannasõpradele, et pärast ujumist end uuesti päikesekaitsega kostitada. 


Kuidas särada aiapidudel?


Viimane, mida pärast päikesevanni rõõmuga kasutan, on "Golden Tan Maximizer", mis on kosmeetiline päevitusjärgne toode. Sellel kuldsel vedelikul on kaks olulist ülesannet - esiteks aitab ta päevitust pikendada. Kuidas? Väga lihtsalt - Lancasteri päevitust aktiveerib looduslikku päritolu buriti õli, mis stimuleerib päevitusprotsessi ja aitab kaasa melaniini difusioonile nahas. See toode on tõesti selline, et lausa sunnib õhtul välja minema või aiapidu korraldama, sest jääb nahale nagu kuldne suudlus. 


Kõnealusel kuldsel suudlusel on aga veel teinegi imeline toime - ta imendub kiiresti, muudab naha elastseks ja pakub pärast päikesevanni seda nii vajalikku niisutust nahale. Lancaster on tõepoolest päikesekaitsetoodete Rolls Royce. Klass omaette. Ja minu jaoks midagi veel - igal kevadel, kui tuleb vajadus päikesekaitsekreem osta, siis on Lancasteri oranžid pakendid justkui rõõmusõnum peagi algavast uhkest suvest, mis toob alati kaasa suured ja väikesed seiklused. Ärgem siis seigeldes päikesekaitset unusta. 


* koostöö

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig