Monday, January 6, 2014

Stellarium Box "Joovastav Jaanuar" müügil!

Täna tuleb müügile üllatusi tulvil Stellarium Box "Joovastav Jaanuar". St. Box on karbike, kust iga iluhuviline leiab enda jaoks personaalse ankeedi põhjal kokku pandud kosmeetikume.

Karbis on neli-viis täistoodet ja mõnusaid minitooteid, mis mitte kunagi poelettidele ei jõua - hiljuti kirjutasin erinevatest minilõhnadest SIIN. Samuti leiab boxist ohtralt erinevaid sämpleid, mis annavad sulle hea võimaluse enne kosmeetikumi soetamist seda kodus rahulikult testida. Meil on hea meel St. Boxis tervitada Equa veepudelit.



Kaubamärgid, mida sa St. Boxist leiad, on kirjas sulle joonistatud karbil ja traditsiooniliselt jätame mõned firmad hoopis üllatuseks. Stellarium Box maksab 50 eurot ja see summa sisaldab kättetoimetamiskulu. 

Sel korral on müügis ka kolm King Size Stellarium Boxi, mis sisaldavad veelgi rohkem luksuslikke kaubamärke ja põnevaid üllatusi. King Size Stellarium Box maksab 100 eurot ja see summa sisaldab kättetoimetamiskulu. 
 

Soovid Stellarium Boxi "Joovastav Jaanuar" tellida? Palun kirjuta stellariumbox@stellarium.ee ja sinuga võetakse ühendust.  
SHARE:

1 comment

  1. Loodan, et mina ikka St. Boxi saan. Olen seda kaua aega soovinud :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig